Грановська залишить Челсі, її може замінити екс-директор Ліверпуля

Англійська команда оголосила про розлучення з багаторічними співробітниками.
2022 г., 23 червня, 10:37
Марина Грановська / ФК Челси
Марина Грановська / ФК Челси

Разом зі зміною власників Челсі змінив і керівні посади клубу. Так, багаторічна директорка "синіх" Марина Грановська залишає свою посаду, про що було оголошено на офіційному сайті лондонців.

Разом із нею клуб залишає і голова Брюс Бак, який працював у Лондоні з 2003 року. Грановська була директором Челсі з 2014 року. Вона залишиться в клубі на час літнього трансферного вікна, щоб допомогти з трансферами. Її посаду тимчасово обійме новий власник Тодд Боелі.

"Ми дякуємо Марині за багаторічну відмінну службу клубу і бажаємо їй всього найкращого в її майбутніх починаннях", - йдеться у заяві Боелі.

Читайте також: Інтер домовився з Челсі щодо оренди Лукаку

За інформацією The Times, на яку посилається Sky Sports , "пенсіонери" хочуть замінити її колишнім спортивним директором Ліверпуля Майклом Едвардсом

Майкл Едвардс
Майкл Едвардс

Вважається, що саме він у зв'язці з Юргеном Клоппом створив Ліверпуль у тому вигляді, в якому зараз перебуває. У листопаді 2021 року Едвардс оголосив, що залишить свою посаду після завершення сезону-2021/22.

Раніше повідомлялося, що у його послугах був зацікавлений особисто Флорентіно Перес, який хотів запросити спеціаліста до Мадриду.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK