Нкунку продовжив контракт із РБ Лейпцигом

Гравець додав ще два роки до своєї чинної угоди.
2022 г., 23 червня, 12:54
Крістофер Нкунку / РБ Лейпциг
Крістофер Нкунку / РБ Лейпциг

РБ Лейпциг продовжив контракт зі своєю головною зіркою - Крістофером Нкунку, про що було оголошено на офіційному сайті клубу. Нова трудова угода між "биками" та гравцем розрахована до червня 2026 року.

"Я радий продовжувати носити футболку РБ Лейпцигу", - сказав 24-річний гравець. "Після нашого великого досягнення (виграш кубка Німеччини) стало ясно, що моя історія тут ще не закінчилася - ми хочемо більшого!".

"Мене дуже вразили зусилля клубу втримати мене, тому велике спасибі тим, хто мав довіру, і особливо Оліверу Мінцлаффу, з яким я завжди був у тісному контакті".

Читайте також: Зірка РБ Лейпцига підпише новий контракт із клубом

Незважаючи на те, що гравець зацікавив багато топових європейських команд, француз вирішив залишитися там, де він видав свій найкращий сезон у кар'єрі.

У минулій кампанії Нкунку вийшов на поле у футболці РБ Лейпцига 50 разів, відзначившись 35 голами та 19 асистами. Його гра дозволила команді здобути перший в її історії клбуний трофей - кубок Німеччини.

Він був названий найкращим гравцем Бундесліги сезону-2021/22, а також побив клубний рекорд за кількістю голів, забитих за його безпосередньої участі (54 голи), який раніше належав Тімо Вернеру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK