Руні залишив посаду головного тренера Дербі

Проблеми клубу змусили спеціаліста попрощатися із командою.
2022 г., 24 червня, 20:40
Вейн Руні / Getty Images
Вейн Руні / Getty Images

Вейн Руні пішов з посади головного тренера Дербі Каунті, визнавши, що клубу потрібен хтось зі "свіжою енергією", повідомляє Sky Sports.

"Барани" залишаються під керівництвом адміністрації після тривалої невизначеності з власником команди, в результаті якого клуб вилетів до Ліги 1 (третій за статусом дивізіон Англії).

Читайте також: Найгірший фільм: Документалка Погба про його відхід з МЮ має найнижчу оцінку на IMDb

Легенда Манчестер Юнайтед отримав безліч хвалебних відгуків за спробу врятувати команду від зниження. Дербі позбавили 21 очка через фінансові проблеми, але англієць вирішив доопрацювати сезон, спробувавши врятувати команду.

Якби не вирахування очок, клуб фінішував би 18-м, зрівнявшись із Брістоль Сіті – в обох було б по 55 очок. Очікувалося, що Руні залишиться в команді і намагатиметься повернути Дербі до Чемпіоншипу, але він все ж таки вирішив залишити свою посаду через невизначеність з майбутнім.

"Протягом літа я уважно стежив за розвитком подій, що стосуються володіння Дербі. Сьогодні я зустрівся з адміністраторами, щоб повідомити їх про своє рішення, що мені час покинути клуб. Чесно кажучи, вони дуже намагалися переконати мене залишитися, але я прийняв рішення".

"Мій час у клубі був бурею емоцій, як злетів, так і падінь, але я маю сказати, що мені сподобалося це випробування. Особисто я відчуваю, що тепер клуб повинен очолити хтось зі свіжою енергією і не зачеплений подіями, які сталися за останні вісімнадцять місяців”.

Повідомляється, що адміністрація клубу залишилася незадоволеною таким рішенням тренера. Руні ж у свою чергу на прощання побажав клубу успіхів, не забувши подякувати фанатам за підтримку у важкі для команди часи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK