Мане назвав причину переходу до Баварії

Сенегалець упевнений у тому, що виграє трофеї у складі німецького гранду.
2022 г., 25 червня, 14:25
Садіо Мане / Getty Images
Садіо Мане / Getty Images

Мюнхенська Баварія оформила один із топових трансферів у літнє трансферне вікно, купивши Садіо Мане з Ліверпуля.

Сенегальський футболіст поділився враженнями від свого переходу до німецького клубу. За словами Мане, він має намір досягти успіху у складі Баварії.

"Коли я почув про інтерес Баварії, я був дуже щасливий. Я знав, що можу прийти і досягти чогось особливого з цим клубом. Це означає виграти всі можливі трофеї, Бундеслігу і, звичайно, Лігу чемпіонів".

Читайте також: Салах зворушливо попрощався з Мане, опублікувавши серію спільних фотографій

"Ліга чемпіонів – мрія кожного гравця у світі. У нас чудова команда та дуже талановиті гравці. Думаю, разом ми впораємося".

"Для мене футбол – це життя. Я жертвую всім заради футболу. Я хочу успіху. Це одна з причин, через яку я щодня змушую себе тренуватися, я хочу боротися весь час.

Мої батьки були дуже щасливі. Вони думають, що я завжди роблю найкращий вибір. Вони були дуже раді за мене, і вони також знають, що мюнхенська Баварія - один із найкращих клубів світу", - наводить слова Мане. Bayern&Germany із посиланням на клубне інтерв'ю.

Нагадаємо, Мане виступав за Ліверпуль з 2016 року, вигравши за цей час Лігу чемпіонів, чемпіонат Англії, Суперкубок та Кубок країни.

Минулого сезону гравець провів за "червоних" 51 матч у всіх турнірах, у яких забив 23 голи та виконав п'ять гольових передач.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK