Фернандіньо повертається додому: гравець погодив контракт з Атлетіко Паранаенсе

Після 9 років в Англії екс-гравець донецького Шахтаря вирішив повернутися до рідного чемпіонату.
2022 г., 27 червня, 14:52
Фернандіньо / Getty Images
Фернандіньо / Getty Images

У ході кампанії-2021/22 півзахисник Манчестер Сіті Фернандіньо заявив, що не продовжуватиме контракт, що закінчується, а тому влітку він покине команду. Це могло статися ще роком раніше, але Пеп Гвардіола вмовив бразильця залишитися ще на один сезон.

Тепер, як повідомляє Фабриціо Романо , хавбек повертається на батьківщину І не просто в Бразилію, а в Атлетіко Паранаенсе – рідну для гравця команду, вихованцем якої він є.

За інформацією джерела, Фернандіньо погодив дворічний контракт і на початку липня приєднається до нової-старої команди у статусі вільного агента.

За "містян" бразилець відіграв 9 років, вийшовши на поле 383 рази і відзначившись 26 голами та 33 результативними передачами. В Англії він 5 разів ставав чемпіоном АПЛ, 6 разів виграв кубок Ліги, двічі виграв Суперкубок, один раз підняв над головою кубок Англії, а в сезоні-2020/21 став фіналістом Ліги чемпіонів.

У 2019 році на позицію Фернандіньо у мадридського Атлетіко було куплено Родрі, який поступово почав замінювати його в основі. А днями чемпіони Англії погодили контракт із ще одним центрхавом - Калвіном Філіпсом із Лідса.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK