Роналду попросив Манчестер Юнайтед відпустити його

Відсутність можливості грати у Лізі чемпіонів та відсутність перспектив зіграли свою роль.
2022 г., 2 липня, 18:37
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Повернення Кріштіану Роналду на Олд Траффорд вийшло не таким, як усі собі це уявляли і все йде до того, що цей союз незабаром знову буде розірваний.

Як повідомляє журналіст The Times Данкан Каслс, на якого посилається utdreport, форвард попросив Манчестер Юнайтед відпустити його в іншу команду, якщо клуб отримає гідну пропозицію, оскільки їм керує бажання грати в Лізі чемпіонів до кінця своєї кар'єри.

Роналду вірить, що в нього залишилися ще три-чотири роки гри на найвищому рівні, і він хотів би їх провести в клубі, який може допомогти йому з командними та індивідуальними нагородами.

Посилаючись на слова близьких друзів португальця, Каслс заявив, що любов і повага до МЮ у Кріштіану залишаються такими ж сильними, як і раніше.

Читайте також: Колишній воротар Манчестер Юнайтед та Рейнджерс помер від раку

Але, крім бажання залишити Манчестер зі спортивних причин, він має й особисті, які пов'язані з важким часом для його сім'ї. Нагадаємо, що у квітні він та його дівчина Джорджина Родрігес втратили новонародженого сина.

Повідомляється, що головним претендентом на Роналду є Баварія, яка може скористатися цією можливістю лише після того, як вирішиться її питання з Робертом Левандовським. При цьому Кріштіану також розглядає варіант із поверненням до Серії А.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK