Мальдіні та Массара підписали нові контракти з Міланом

Керівництво клубу залишиться незмінним.
2022 г., 2 липня, 19:16
Паоло Мальдіні та Фредерік Массара / https://sempremilan.com/
Паоло Мальдіні та Фредерік Массара / https://sempremilan.com/

Наприкінці червня закінчилися терміни контрактів одразу у двох людей, які займалися побудовою чемпіонського фундаменту Мілана – технічного директора Паоло Мальдіні та спортивного директора Фредеріка Массари.

Як повідомляє SempreMilan з посиланням на La Gazzetta dello Sport, сторони дійшли згоди щодо нових договорів, згідно з якими вони залишаться в клубі на найближчі два роки.

Затримка в переговорах була пов'язана з тим, скільки влади вони матимуть, коли справа доходить до рішень про трансфери, враховуючи, що у них є послужний список хороших підписань, які привели Мілан до Скудетто.

Босс RedBird Джеррі Кардинале, який незабаром стане новим власником клубу, відіграв ключову роль у переговорах, підтвердивши бажання пари продовжувати співпрацю та взявши участь у ключових зустрічах зі своїми юристами.

Читайте також: Лунін може продовжити кар'єру у чемпіонаті Італії

Тепер "россонері" зосередяться на підписанні нових гравців, чим і займуться Мальдіні та Массара. Вони отримали свободу, коли справа доходить до дій на трансферному ринку, і їм не доведеться так активно підтримувати зв'язок із власниками клубу, що й досі уповільнювало процес.

Однак вони не є повністю вільними, оскільки повинні діяти в рамках загальних керівних принципів та бюджетів, встановлених радою директорів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK