Шакіра найняла людей для збору компромату на Піке

Колишня кохана футболіста погрожує розкрити раніше невідомі подробиці його особистого життя.
2022 г., 4 липня, 12:14
Жерар Піке / Getty Images
Жерар Піке / Getty Images

Колумбійська співачка Шакіра після розриву стосунків із захисником Барселони Жераром Піке має намір завдати йому репутаційного удару.

Зараз колишня пара не може дійти згоди щодо місця проживання їхніх спільних дітей - 9-річного Мілана та 7-річного Саші, через що футболіст та співачка підуть до суду.

Нещодавно Піке й Шакіра зустрілися, але вирішити ситуацію, що склалася, мирним шляхом не вдалося. Футболіст відмовився відпускати синів із матір'ю в Маямі та наполягає на тому, щоб вони залишилися в Барселоні, що викликало гнів артистки та зробило їхні стосунки ще більш напруженими.

Як повідомляє Marca, Шакіра пригрозила розкрити деякі секрети Піке та подробиці його особистого життя, які раніше залишалися невідомими. Співачка тісно співпрацює зі своєю командою юристів, щоб завдати удару колишньому партнеру.

Шакіра найняла людей для збору інформації про поведінку Піке. При цьому зазначається, що сам футболіст усвідомлює, якої шкоди вона може завдати його репутації.

"Вона зрозуміла, що не знала чоловіка, з яким жила. Вона не збирається зупинятися. Шакіра готова на все. Їй було не звикати до флірту Піке, але вона ніколи не думала, що він зраджував їй. Їй доведеться розіграти козирну карту. У неї тепер є люди, які шукають інформацію та складають докладний звіт про Піке та його поведінку.

Є деякі сюрпризи, які нікого не залишать байдужими до цієї справи. Вони знають речі, які сильно його ранять, і не лише у плані сімейних справ", - наводить видання слова джерела.

Раніше повідомлялося, що Піке та Шакіра розлучилися через зради футболіста.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK