Матич: Я перейшов у Рому заради Моуріньо

Гравець не приховував головного чинника свого переїзду до Італії.
2022 г., 4 липня, 22:58
Неманья Матич / asroma.com
Неманья Матич / asroma.com

У понеділок, 4 липня, відбулася пресконференція з приводу презентації Неманьї Матича новим гравцем Роми.

Сербський півзахисник перебрався в стан "вовків" у статусі вільного агента, залишивши Манчестер Юнайтед після 5 років перебування у клубі. У манкуніанців була опція продовження контракту ще на рік, але Матич попросив не використовувати її та відпустити його в Рому, куди його кликав Жозе Моуріньо, який працював із сербом у МЮ та Челсі.

Під час прес-конференції 33-річний футболіст не приховував, що португалець став головною причиною його переходу в італійську команду.

"Ми дуже добре знаємо один одного. Звичайно, я дуже радий знову бути тут із ним. Він був однією з причин, чому я вибрав Рому", - цитує Матіча офіційний сайт клубу.

"Рома приваблива для гравців і для мене, і я дуже радий бути частиною цього клубу. Тільки у Френка Лемпарда більше ігор під керівництвом Жозе, ніж у мене, тож я постараюся побити його рекорд!".

"Я щасливий бути частиною цього великого клубу, працювати з Жозе. Думаю, що в команді багато великих гравців з важливими якостями, а також кілька молодих гравців з великими можливостями, які можуть бути дуже важливими для майбутнього. Тому я не можу дочекатися завтрашнього дня, щоб розпочати тренування".

Нагадаємо, що Неманія Матич підписав із Ромою однорічний контракт, а гратиме він під 21-м номером.

Раніше команду залишив вірменський хавбек Генріх Мхітарян, який вирішив перебратися до міланського Інтеру. Гравець зізнався, що столичний клуб назавжди залишиться у його серці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK