Роналду виставив на продаж розкішний літак за 20 мільйонів фунтів

Португалець хоче отримати модель літального апарату побільше.
2022 г., 5 липня, 08:30
Кріштіану Роналду зі своїм літаком / The Sun/thesun.co.uk
Кріштіану Роналду зі своїм літаком / The Sun/thesun.co.uk

У літнє міжсезоння нападник збірної Португалії та Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду проводив відпустку разом зі своєю родиною.

37-річний футболіст відвідував різні курорти, включаючи відпочинок на розкішній яхті в Ібіці (Іспанія). Відпочинок Роналду підходить до свого завершення, а значить, футболіст може зробити радикальні зміни.

Читайте також: Куди перейде Роналду? Шукаємо новий клуб для португальця

Форвард англійського гранда вирішив виставити на продаж свій приватний літак - Gulfstream G200. Роналду хоче отримати за нього 20 мільйонів фунтів.

Кріштіану придбав літальний апарат у 2015 році, заплативши за нього 20 млн фунтів. Максимальна швидкість літака – 560 миль на годину.

На цьому літаку Роналду часто вирушав у подорожі зі своєю сім'єю, а також здавав його в оренду за ціною від 5 тисяч фунтів до 8,5 тисяч фунтів на годину.

Літак є розкішшю, адже до закінчення виробництва у 2011 році було випущено лише 250 моделей. Усередині літака є всі зручності, включаючи факс, телефон, електричну духовку, мікрохвильову піч, холодильник, розважальну зону та інше.

Також є розкішна їдальня та диванна зона.

Зазначається, що Роналду наважився на продаж літака, адже хоче придбати модель із більшою кількістю місць для пасажирів.

Примітно, що у літаку завжди є фільм, до якого входять найкрасивіші голи Роналду за всю його кар'єру. Можливо, вже до цієї колекції увійдуть забиті м'ячі не за Манчестер Юнайтед. Раніше повідомлялося, що президент Барселони зустрівся з агентом Роналду для обговорення можливості трансферу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK