Клопп назвав причини для придбання Нуньєса

Німецький фахівець захопився форвардом у матчах Ліги чемпіонів.
2022 г., 9 липня, 17:34
Юрген Клопп / Getty Images
Юрген Клопп / Getty Images

Головний тренер команди Юрген Клопп поділився враженнями про трансфер уругвайського форварда. За словами наставника, тренерський штаб команди був приємно вражений грою юного футболіста.

"Нуньєс дуже вразив своєю грою проти нас. Коли ти готуєшся до Бенфіки, то знаєш все про гравців - ми знали все про суперника, тому знали все і про майстерність Дарвіна.

Було незрозуміло, чи він зіграє з нами, адже тоді повернувся зі збірної. Вже у першому матчі він зіграв. Було очевидно, що він дуже добрий. Але коли бачиш його гру наживо, це вражає”.

Німецький фахівець поділився думкою про сильні сторони уругвайця.

"Могутність у поєднанні з технікою, бажанням, розумними рухами - Дарвін створив нам проблеми. Ми закохалися в нього за два матчі. Дуже агресивний південноамериканець - це добре!

Було приємно дивитись на нього. Отже, усвідомивши, що маємо добрі шанси на його трансфер, ми втиснули педаль у підлогу. Дуже щасливі, що тепер він тут", – заявив Клопп.

Нагадаємо, Нуньєс підписав довгостроковий контракт із Ліверпулем.

Минулого сезону уругвайський нападник провів у складі Бенфіки у всіх турнірах 41 матч, забивши 34 голи і зробивши чотири результативні передачі. З 26 забитими м'ячами форвард став найкращим бомбардиром чемпіонату Португалії.

Источник: ФК Ливерпуль

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK