Манчестер Юнайтед розгромив Ліверпуль у передсезонній зустрічі

Ерік тен Хаг почав із перемоги над принциповим суперником свій шлях у Манчестері.
2022 г., 12 липня, 18:13
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

У вівторок, 12 липня, у Бангкоку в рамках передсезонного турне зустрілися Манчестер Юнайтед та Ліверпуль. Матч завершився повним розгромом з боку манкуніанців – 4:0.

Рахунок у грі було відкрито вже на 12-й хвилині, коли Джейдон Санчо з меж штрафного майданчика в дотик пробив у дальній кут воріт Алісона.

Через деякий час підопічним Еріка тен Хага вдалося двічі відзначитись за три хвилини. Спочатку Фред видав шедевр, перекинувши м'яч через бразильського кіпера з лінії штрафного майданчика, після чого Антоні Марсьяль вийшов віч-на-віч і теж з легкістю переграв свого візаві.

Читайте також: Погба: Навіть коли я був у МЮ, я часто розмовляв з Аллегрі

Після перерви тен Хаг повністю (за винятком Давида Де Хеа) змінив склад. Юрген Клопп у свою чергу почав змінювати гравців ще по ходу першого тайму, проте це ні до чого не призвело.

За 15 хвилин до кінця МЮ втік у контратаку: Ерік Байї переступами обіграв Тьяго у центрі поля, після чого віддав м'яч на Факундо Пельістрі. Уругваєць покотив м'яч уперед на Амада Діалло, який повернув м'яч Пельїстрі, а той у дотик переграв Адріана.

Ліверпуль за весь матч відзначився двома штангами у виконанні Луїса Діаса та Мохамеда Салаха. Також за мерсисайдців у другій половині дебютував Дарвін Нуньєс: спочатку він не зміг переграти Тома Хітона, а після метрів з 8 відправив м'яч вище за порожні ворота.

Варто зазначити, що команди змінювалися розкладом сил: у першому таймі Юнайтед грав основою, тоді як Ліверпуль грав резервом. У другому таймі все змінилося навпаки: резерв "червоних дияволів" проти основи мерсисайдців.

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль 4:0
Голи: Санчо, 12, Фред, 29, Марсьяль, 31, Пелістрі, 76.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот (Ван-Біссака, 46), Варан (Баї, 46), Лінделеф (Теллес, 46), Шоу (Маласія, 46) - Фред (Севедж, 46), МакТоміней (Ікбал, 46), Фернандеш (Ван де Бек, 46) - Санчо (Пелістрі, 46), Марсьяль (Амад, 46), Решфорд (Еланга, 46).

Ліверпуль: Аліссон - Мабая, Філліпс, Гомес, Чемберс, Хендерсон, Мортон, Карвальо, Елліотт, Діас, Фірміно.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK