Манчестер Юнайтед розгромив Мельбурн Вікторі під час австралійського турне

Манкуніанці продовжують громити своїх опонентів під час передсезоння.
2022 г., 15 липня, 16:33
Донні Ван де Бек та Маркус Решфорд / Getty Images
Донні Ван де Бек та Маркус Решфорд / Getty Images

У п'ятницю, 15 липня, у Мельбурні на Мельбурн Крикет Граунд відбувся товариський матч між Мельбурн Вікторі та Манчестер Юнайтед. Зустріч завершилася черговою розгромною перемогою "червоних дияволів" з рахунком 4:1.

Читайте також: Манчестер Юнайтед розгромив Ліверпуль у передсезонній зустрічі

При цьому старт команда Еріка тен Хага провалила. Невідомо, чи повернення в основу капітана Харрі Магвайра так далося взнаки, чи щось ще, але вже до п'ятої хвилини гри манкуніанці були в ролі тих, хто відставав: хороший простріл з флангу у штрафний замкнув Крістофер Ікономідіс.

МЮ довгий час не міг відігратися, але під завісу першої половини відповів подвійним ударом. Спочатку м'яч після удару Скотта МакТомінея рикошетом вирушив за комір голкіперу, а після Антоні Марсьяль з лінії воротарського відправив м'яч у сітку воріт господарів. Для француза це вже другий гол у двох матчах.

Після перерви тен Хаг знову замінив весь склад, окрім воротаря. І в молодшому складі Юнайтед також відзначився двома взяттями воріт. Ерік Баї знову розпочав гольову атаку, видавши передачу на Маркуса Решфорда, який зблизився з воротарем і переграв його.

А наприкінці поєдинку Тахіт Чонг прострілив у штрафний майданчик, де Едмонд Лупанку не зорієнтувався - від його ноги м'яч опинився в сітці власних воріт.

Таким чином Ерік тен Хаг без Кріштіану Роналду, від покупки якого всі відмовляються, здобув другу перемогу поспіль.

Мельбурн Вікторі - Манчестер Юнайтед 1:4
Голи: Ікономідіс, 5 - МакТоміней, 43, Марсьяль, 45+1, Решфорд, 78, Лупанку, 90 (аг).

Мельбурн Вікторі: Іззо - Барнетт, Броксем, Родерік, Тімотеу, Нігро - Брілланте, Рай, Бріммер - Фоламі, Ікономідіс.

Манчестер Юнайтед: Хітон - Далот (Лейрд, 46), Лінделеф (Баї, 46), Магвайр (Теллес, 46), Шоу (Маласія, 46) - МакТоміней (Ікбал, 46), Фред (Севедж, 46), Фернандеш (Ван де Бек, 46) - Санчо (Чонг, 46), Марсьяль (Решфорд, 46), Еланга (Амад, 46).

Попередження: Родерік.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK