Манчестер Юнайтед оголосив про підписання контракту з Еріксеном

Данець поставив підпис під трирічною угодою.
2022 г., 15 липня, 17:17
Крістіан Еріксен / Getty Images
Крістіан Еріксен / Getty Images

Ерік тен Хаг отримав другого літнього новачка. Манчестер Юнайтед на своєму сайті оголосив про підписання контракту із Крістіаном Еріксеном.

Данський півзахисник підписав угоду терміном до червня 2025 року. Нагадаємо, що він дістався манкуніанцям абсолютно безкоштовно - його піврічний контракт із Брентфордом закінчився і він отримав статус вільного агента.

Читайте також: Манчестер Юнайтед розгромив Мельбурн Вікторі під час австралійського турне

"Манчестер Юнайтед» - особливий клуб, і мені не терпиться почати", - сказав Крістіан. "Я багато разів мав честь грати на Олд Траффорд, але зробити це в червоній футболці Юнайтед - це приголомшливе почуття".

"Я бачив роботу Еріка в Аяксі і знаю рівень деталізації та підготовки, з якими він і його команда працюють щодня. Зрозуміло, що він фантастичний тренер".

"Поговоривши з ним і дізнавшись більше про його бачення і про те, як він хоче, щоб команда грала, я ще більше з нетерпінням чекаю на майбутнє. У мене все ще є великі амбіції у футболі, я знаю, що можу досягти величезної кількості речей, і це ідеальне місце для продовження мого шляху.

Раніше, окрім Брентфорда, Еріксен грав у АПЛ у складі Тоттенгема. Усього ж у чемпіонаті Англії він провів 237 матчів, у яких відзначився 52 голами та 71 результативною передачею.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK