"Трохи неповажно": Конте не подобається інтерес Баварії до Кейна

Італійцю не сподобалися коментарі Нагельсманна щодо гравця його команди.
2022 г., 26 липня, 16:19
Антоніо Конте / Getty Images
Антоніо Конте / Getty Images

Баварія шукає нападаючого після того, як Роберт Левандовський пішов до Барселони. Нещодавно Юліан Нагельсманн розхвалював капітана Тоттенгема Гаррі Кейна, назвавши його "блискучим, але дорогим гравцем".

На питання про явне переслідування мюнхенцями Кейна головний тренер "шпор" Антоніо Конте різко відповів на коментарі свого колеги.

"Чесно кажучи, я цього не чув. Я точно той тренер, який не каже про гравців з інших команд", - цитує італійця Eurosport. "Я не знаю, чому (це сталося). Ситуація дуже зрозуміла. План дуже зрозумілий. Гаррі — частина проекту. Він дуже важлива частина проекту, і так, це тільки чутки".

Читайте також: Дефо і Яя Туре приєдналися до Тоттенгема як тренери академії

"Водночас я не люблю говорити про гравців з іншого клубу. Якщо я хочу щось зробити, я звертаюся до клубу, а не ЗМІ. Я думаю, можливо, це трохи неповажно по відношенню до іншого клубу. Це мій спосіб впоратися із ситуацією з іншими гравцями".

У Кейна, який двічі забив у передсезонній перемозі Тоттенгема в матчі проти Рейнджерс (2:1) на Айброксі, залишилося менше двох років за його поточним контрактом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK