"Я не був готовий до цього дня": Зінченко зворушливо попрощався з Манчестер Сіті перед переходом в Арсенал

Українець ледве стримував сльози під час останньої промови у розташуванні "містян".
2022 г., 28 липня, 21:48
Олександр Зінченко / Getty Images
Олександр Зінченко / Getty Images

Український захисник Олександр Зінченко нещодавно офіційно перейшов із Манчестер Сіті до лондонського Арсеналу.

Перед остаточним оформленням угоди гравець збірної України виголосив зворушливу прощальну промову під час вечері ще в розташуванні "містян", ледве стримуючи сльози.

"Насамперед я хотів би подякувати Хосепу Гвардіолі та його фантастичному тренерському штабу за таку чудову можливість бути маленькою частиною такого неймовірного клубу. Я навіть і мріяти не міг, що одного разу стану гравцем Манчестер Сіті, а моїм тренером буде Пеп Гвардіола. Це було неможливо навіть уявити. Це величезний привілей. Щодня я чомусь навчався у всіх вас.

Я спробую коротко, тому що не хочу забирати ваш час і просто хочу, щоб ви насолоджувалися цією вечерею, бо ви її заслужили. Я можу перерахувати всіх, кому я вдячний, весь персонал. Але ви й так знаєте, як я вас усіх люблю. Тому мій телефон завжди буде ввімкнений для вас.

Читайте також: Артета: Зінченко шукає новий виклик, а Арсенал може йому це запропонувати

Єдина річ, яку я хотів би сказати вам усім, це те, щоб ви залишалися тими, ким ви є зараз, і далі робили те, що ви робите. І ви обов'язково досягнете того, про що ви мрієте. Усі ви фантастичні люди. Слава богу, що знаю вас усіх особисто. І, звісно, ​​я вас усіх дуже люблю. Ви завжди будете у моєму серці.

Вибачте, я не можу стримати сліз, бо це йде зсередини. Я не був готовий до цього дня. Але це життя, і воно продовжується. Хочу ще раз наголосити, що вдячний усім за те, що ви зробили для мене та для моєї родини за весь цей неймовірний час. Дякую вам велике", - сказав Зінченко під час прощальної промови, яку на своєму YouTube-каналі представила його дружина Влада Седан.

Нагадаємо, раніше лондонський Арсенал офіційно оголосив про перехід Олександра Зінченка з Манчестер Сіті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK