Миколенко: Потрібно показувати людям, що війна ще далеко не скінчилася

Гравець Евертона наголосив на важливості інформування світової спільноти про події в Україні.
2022 г., 29 липня, 00:32
Віталій Миколенко / Getty Images
Віталій Миколенко / Getty Images

Захисник Евертона Віталій Миколенко напередодні благодійного матчу з київським Динамо висловився про повномасштабне російське вторгнення, закцентувавши на тому, що світовій спільноті потрібно доносити інформацію про те, що відбувається в Україні.

Евертон - Динамо: відео онлайн-трансляція благодійного матчу

"Інформаційна війна має великий вплив на всю війну. Тому дуже важливо проводити подібні матчі українським клубам. Дуже щасливий, що є можливість зіграти проти своєї колишньої команди. Слід підтримувати цей інформаційний потік, що війна все ще є, вона не закінчилася. Потрібно показувати людям що все ще далеко не скінчилося.

Читайте також: Миколенко: Трохи нервую перед матчем із Динамо

Із моєю сім’єю все гаразд, досі у Києві. Сподіваюся, у майбутньому теж усе буде добре. Перші місяці були дуже важкими для кожного українця. Зараз я почуваюся нормально, але постійно дивлюся та читаю новини. В Україну летять багато бомб та ракет. Це жахливо. Не можу уявити це, тому що ніколи там не був", - сказав Миколенко в інтерв'ю клубному YouTube-каналу Евертона.

Нагадаємо, що благодійний матч Евертон - Динамо відбудеться у п'ятницю, 29 липня, у Ліверпулі на стадіоні Гудісон Парк. Початок - о 21:45 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK