Стам - про Мартінеса: Для успіху в АПЛ захисник має бути розумним, а не великим

Нідерландець упевнений, що маленький зріст не стане проблемою для новачка МЮ.
2022 г., 29 липня, 21:39
Яп Стам / Getty Images
Яп Стам / Getty Images

Лісандро Мартінес став третім літнім придбанням Манчестер Юнайтед. Аргентинський центрбек перебрався на Туманний Альбіон із Аякса за 54 мільйони євро.

Багато хто сумнівається в тому, що центральний захисник зі зростом 1,75 м досягне успіху в чемпіонаті Англії. Проте екс-гравець манкуніанців Яп Стам упевнений у тому, що Мартінес проявить себе з кращого боку, і зріст йому не завадить.

"Якщо судити за розмірами, він не найвищий. Але він компенсує це своєю усвідомленістю та таймінгом", - цитує Стама Stretford Paddock.

"Незважаючи на його розміри, він виграє багато повітряних єдиноборств, що дуже важливо. Центральному захиснику не обов'язково бути величезним, щоб досягти успіху в Англії - для цього він має бути розумним".

Читайте також: Мартінес: Я дуже агресивний, люблю перемагати, а ще я дуже добрий друг

Яп Стам провів у Манчестері три роки своєї кар'єри (1998 – 2001), перейшовши туди з ПСВ за 17 мільйонів євро. У складі "червоних дияволів" він тричі вигравав АПЛ і по разу перемагав у Лізі чемпіонів, кубку та Суперкубку Англії, після чого був проданий у Лаціо за 25,75 мільйона.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK