Лапорта: Ми не можемо змусити де Йонга піти на скорочення зарплати – це його вибір

Президент Барселоні прокоментував ситуацію довкола Френкі де Йонга.
2022 г., 30 липня, 00:56
Жоан Лапорта / Getty Images
Жоан Лапорта / Getty Images

Сага з можливим трансфером Френкі де Йонга з Баврселони до Манчестеру Юнайтед триває вже два місяці.

І якщо позиція гравця досить проста і ясна – він хоче залишитися і отримати свої 17 мільйонів євро зарплати, які йому заборгували каталонці – то позиція клубу неоднозначна.

З одного боку "синьо-гранатові" хочуть продати гравця, щоб звільнити місце у платіжці, отримавши за нього солідні гроші, завдяки чому клуб зможе зареєструвати куплених новачків. Однак у той же час президент Барселони Жоан Лапорта постійно заявляє, що де Йонг не піде і він сам не хоче, щоб хавбек йшов.

"Перше, що потрібно сказати: ми хочемо, щоб Френкі залишився в Барселоні, і він сам хоче залишитися", - цитує Лапорту Фабріціо Романо.

"Все, що ми робимо з Френкі, те саме, що ми робимо і з рештою членів команди (мова про скорочення зарплати). Але ми не можемо змусити його піти на скорочення зарплати. Це його рішення".

При цьому він відмовився підтверджувати, що нідерландця не буде продано в Юнайтед.

"У футболі ніколи не знаєш напевно, що може статися. Все залежить від різних сторін. Я можу лише сказати, що є велика ймовірність того, що він залишиться. І я зроблю все можливе, щоб він залишився в Барселоні".

Раніше Жоан Лапорта заявив про бажання повернути Ліонеля Мессі до Каталонії - він хоче, щоб аргентинець завершив кар'єру у "синьо-гранатовій" футболці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK