Автор дубля в ворота Динамо: Усі об'єдналися на знак солідарності з Україною

Гравець Евертона висловився про матч із київською командою.
2022 г., 30 липня, 12:24
Двайт Макніл / Getty Images
Двайт Макніл / Getty Images

Автор дубля у ворота Динамо, вінгер Евертона Двайт Макніл прокоментував благодійний матч із киянами, який став для нього дебютним у складі "ірисок", а його команда здобула перемогу з рахунком 3:0.

"Було приємно зіграти з новими партнерами по команді. Зрозуміло, що я перебуваю в клубі лише день чи близько того, але ця гра та забиті м'ячі допоможуть пристосуватися. Усі підтримали мене. Це була хороша перемога, і тепер ми з нетерпінням чекаємо на наступний сезон.

Головний тренер перед грою сказав мені насолоджуватися футболом і хоче, щоб я допоміг команді підняти рівень гри. Очевидно було приємно вийти та забити двічі. Це надає впевненості та довіри з боку людей навколо. Тепер я просто з нетерпінням чекаю сезону, тому що на нас очікує велика гра проти Челсі.

Щодо звітної гри, то ви самі бачили 30 тисяч уболівальників на Гудісон Парк. Це була чудова спортивна та благодійна подія. Усі об'єдналися до, під час та після гри на знак солідарності з Україною. Евертон зрештою впорався із проведенням цього важливого заходу", - цитує гравця офіційний сайт ліверпульського клубу.

Нагадаємо, що на ISPORT доступне відео голів та огляд матчу Евертон - Динамо (3:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK