Футболістка збірної Німеччини прийшла на прес-конференцію з вусами у відповідь на невдалий жарт ЗМІ

Німка з гумором відреагувала на жарти німецьких ЗМІ.
2022 г., 31 липня, 16:39
Александра Попп / dw.com
Александра Попп / dw.com

Капітан жіночої збірної Німеччини з футболу Александра Попп прийшла на прес-конференцію із приклеєними вусами у відповідь на жарт двох німецьких ЗМІ, передає DW.

Німецький сатиричний журнал та футбольний портал припустили, що виступи та голи Попп на жіночому Євро-2022 гідні виклику до чоловічої збірної на чемпіонат світу у Катарі.

У своїй статті журнал FUMS перейменував її в "Александр Папп" і опублікував відфотошоплене зображення нападаючої з вусами. Портал Der Postillon дав їй нове ім'я - Александр Бопп.

Читайте також: Клопп - про перемогу в Суперкубку Англії: Треба ще багато працювати

Коли 31-річна футболістка зайшла на прес-конференцію, вона зняла маску, під якою були приклеєні вуса, що викликало сміх. Добило ж зал її привітання низьким голосом: "Привіт, я Александр".

"Сьогодні вранці ми просто жартували за сніданком, а потім сказали, що збираємося це зробити", - сказала Попп. "Я вже думаю, що це відповідає настрою у команді".

Александра Попп – рекордсменка чемпіонатів Європи з футболу. У нинішньому турнірі вона забила у п'яти матчах поспіль, що раніше не вдавалося жодній футболістці. За збірну Німеччини Александра виступає із 2010 року.

Нагадаємо, що у неділю, 31 липня, відбудеться фінал жіночого чемпіонату Європи, в якому Німеччині протистоятиме Англія. Матч розпочнеться о 19:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK