Маттеус - про Роналду: Баварії не потрібна ця суперзірка

Легенда мюнхенців прокоментував чутки про можливий перехід португальця.
2022 г., 1 серпня, 15:47
Лотар Маттеус / Getty Images
Лотар Маттеус / Getty Images

Колишній футболіст Баварії Лотар Маттеус заявив, що клубу не варто підписувати форварда Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду.

"Баварії не потрібна ця суперзірка. У нас була суперзірка в особі Роберта Левандовського. Тепер у нас є нова суперзірка у вигляді Садіо Мане. У цьому віці Роналду не підходить Баварії. І хоч клуб дає гравцям гарні зарплати, вони не витрачатимуть багато на 37-літнього гравця.

У цьому була проблема з Левандовські. Ніхто не казав йому піти, але він мав поважати правила Баварії. Якщо тобі 33 роки, то ти продовжуєш контракт на рік щосезону. Роналду був фантастичним гравцем та залишається ним. Він зробив багато гарного для футболу. Це один із найкращих гравців в історії футболу, але він не цікавить Баварію, яка дивиться у майбутнє.

Читайте також: Екс-захисник Челсі: Роналду грає в дуже поганій команді

В особі Маттейса де Лігта та Райана Гравенберха Баварія отримує двох молодих гравців, які грали на найвищому рівні в останні 2-3 роки за Ювентус та Аякс відповідно. Такою є філософія Баварії, особливо в ситуації з Роналду.

Баварії не потрібний Роналду, хоч це й досі хороший гравець. Я вважаю, що це правильний шлях для Баварії", - сказав Маттеус в інтерв'ю. Times Now.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK