Барселона запропонувала Челсі підписати трьох гравців

Каталонці хочуть позбавитися футболістів, щоб отримати можливість зареєструвати новачків.
2022 г., 4 серпня, 18:24
Френкі де Йонг та П'єр-Емерік Обамеянг / Getty Images
Френкі де Йонг та П'єр-Емерік Обамеянг / Getty Images

Головний тренер Челсі Томас Тухель сподівається, що цього літа він отримає ще кілька новачків після придбання Рахіма Стерлінга та Каліду Кулібалі. "Сині" також придбали молодого воротаря Чикаго Файр Габріеля Слоніну, але американець до січня 2023 року залишиться в оренді в клубі з МЛС.

Також були повідомлення про те, що лондонці домовилися з Брайтоном про трансфер захисника Марка Кукурельї, але їх спростували самі "чайки". Тепер Челсі може обзавестися відразу трьома гравцями Барселони.

Як повідомляє SPORTbible з посиланням на журналіста Evening Standard Нізаара Кінселла, каталонці запропонували англійцям підписати Френкі де Йонга, П'єра-Емеріка Обамеянга та Мемфіса Депая.

Читайте також: Челсі оголосив про підписання 18-річного півзахисника Астон Вілли

"Пенсіонери" ще не ухвалили рішення, чи варто їм погоджуватися на подібне, чи ні. При цьому зазначається, що іспанці мають свій інтерес у цих переговорах - "синьо-гранатові" хочуть отримати Сезара Аспілікуету і Маркоса Алонсо.

За інформацією джерела, власник Челсі Тодд Боелі, який зараз займається трансферами, не має наміру відпускати Аспілікуету.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK