Ліверпуль втратив очки у першому ж турі АПЛ, зігравши внічию з Фулгемом

Мерсисайдці розпочали сезон бойовим нічийним результатом з "дачниками", які знову повернулися у вищий дивізіон.
2022 г., 6 серпня, 16:40
Фулгем - Ліверпуль / Getty Images
Фулгем - Ліверпуль / Getty Images

У суботу, 6 серпня, на Крейвен Котедж відбувся матч першого туру чемпіонату Англії, у якому Фулхем приймав у гостях Ліверпуль. Зустріч завершилася результативною нічиєю 2:2.

Рахунок у поєдинку відкрили господарі: Тете навісив з правого флангу, а Мітрович переграв у повітрі Александер-Арнольда, відправивши м'яч ударом головою до сітки воріт Аліссона.

Майже одразу після перерви м'язову травму отримав Тьяго. Юрген Клопп вирішив провести подвійну заміну, а тому разом із Елліоттом, який замінив іспанця, на полі з'явився і Нуньєс - він вийшов замість Фірміно.

Читайте також: Арсенал витратив найбільше в АПЛ за останні три трансферні вікна

Уругвайцю вистачило 13 хвилин, щоб відзначитись дебютним голом в АПЛ – ще й яким! Після передачі від Салаха Нуньєс ударом п'ятою в дотик зрівняв рахунок.

Досить швидко "дачники" знову вийшли вперед. Суддя призначив спірний пенальті, який зголосився пробивати потерпілий, яким був Мітрович. Сербський форвард з позначки не схибив, вдруге засмутивши Аліссона.

Але через вісім хвилин знову зіграла пара Салах-Нуньєс, тільки цього разу Дарвін асистував Мохамеду, який і встановив остаточний рахунок матчу.

Варто зазначити, що у середині другого тайму на полі у складі Фулгема з'явився екс-гравець донецького Шахтаря Манор Соломон.

Фулгем - Ліверпуль 2:2
Голи: Мітрович, 32, 72 (пен.) - Нуньєс, 64, Салах, 80.

Фулгем: Родак - Тете, Адарабіойо, Рім, Робінсон - Г. Рід, Пальїнья, Б. Рід (Даффі, 90+4), Перейра (Кейрні, 89), Кебано (Соломон, 66) - Мітрович.

Ліверпуль: Аліссон - Александер-Арнольд, Матіп, Ван Дейк, Робертсон - Хендерсон, Фабіньо (Мілнер, 59), Тьяго (Елліотт, 51) - Салах, Фірміно (Нуньєс, 51), Діас (Карвальйо, 78).

Попередження: Тете, Б. Рід.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Ліверпуль Фулгем АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK