Манчестер Юнайтед програв першу ж гру в сезоні під керівництвом тен Хага

Не найкращий офіційний дебют для нідерландського фахівця та деяких новачків манкуніаців.
2022 г., 7 серпня, 18:09
Джейдон Санчо та Люк Шоу / Getty Images
Джейдон Санчо та Люк Шоу / Getty Images

У неділю, 7 серпня, на Олд Траффорд відбувся матч першого туру нового сезону АПЛ, у якому Манчестер Юнайтед приймав у гостях Брайтон. Зустріч завершилася перемогою гостей із рахунком 2:1.

На 30-й хвилині "чайки" вийшли вперед: Скотт МакТоміней втратив м'яч, Гаррі Магвайр не витримав лінію офсайду, завдяки чому Данні Велбек вирвався вперед, прострілив на дальню штангу, де Паскаль Гросс в один дотик відправив м'яч у сітку воріт Давіда Де Хеа.

Ще до перерви гості подвоїли перевагу зусиллями того ж таки Гросса, який виявився першим на добиванні після удару Соломона Марча.

Кріштіану Роналду, що залишився на лаві запасних, вийшов на поле після перерви, але не одразу.

При цьому через кілька хвилин він уже міг записати на свій рахунок гольову передачу, якби Маркус Решфорд зблизька зміг переграти Роберта Санчеса.

У результаті гол прийшов зі стандарту. Діогу Далот поборовся із Санчесом, від португальця м'яч покотився у ворота. Голкіпер у падінні вибивав м'яч рукою, але на його шляху опинився Алексіс МакАлістер, чия нога відправила м'яч у власні ворота.

Незважаючи на те, що до кінця зустрічі залишалося 20 хвилин, МЮ не зумів створити достатньої кількості моментів, щоб претендувати хоча б на нічию, а тому закономірну поразку у першому турі.

Манчестер Юнайтед - Брайтон 1:2
Голи: МакАллістер, 68 (аг) - Гросс, 30, 39.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот, Магвайр, Мартінес, Шоу (Маласия, 90) - Фред (Роналду, 53), МакТоміней (ван де Бек, 78), Санчо (Эланга, 90), Фернандеш (Гарначо, 90), Еріксен - Решфорд.

Брайтон: Санчес - Велтман, Данк, Вебстер - Марч (Колвилл, 90+1), МакАллістер, Кайседо, Троссар (Лемпті, 75) - Гросс, Велбек (Ундав, 90+6), Лаллана (Мвепу, 76).

Попередження: МакТоміней, Мартінес, Магвайр, Шоу - Троссар.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK