Мауро Ікарді спростував чутки про можливе розлучення з Вандою Нарою

Футболіст відреагував на інформацію про чергову кризу в стосунках із дружиною.
2022 г., 8 серпня, 23:32
Мауро Ікарді та Ванда Нара / instagram.com/mauroicardi
Мауро Ікарді та Ванда Нара / instagram.com/mauroicardi

Нападаючий ПСЖ Мауро Ікарді прокоментував інформацію про те, що його дружина та агент Ванда Нара планує з ним розлучитися.

Нещодавно в ЗМІ з'явився аудіозапис, на якому Нара нібито розповіла хатній робітниці, що має намір остаточно розпрощатися зі своїм чоловіком.

Проте, як повідомляє AS, сам футболіст залишив повідомлення у сторіс в Instagram, заявивши, що йому шкода тих, хто вірить у подібні чутки.

"Я не знаю, кого мені шкода більше: тих, хто вигадує різні речі про моє життя, чи тих, хто в них вірить", - написав Ікарді, позначивши у дописі свою кохану.

Нагадаємо, пізніше аргентинський журналіст Лукас Бертеро також звинуватив Нару в тому, що вона нібито зраджує Ікарді з іншим футболістом.

Зрештою, поки пара, як і повідомлялося раніше, разом із дітьми вирушила на відпочинок на Ібіцу, де демонструє, що у них усе нормально в стосунках, незважаючи на чутки про можливе розлучення.

Нагадаємо, що в середині жовтня минулого року Нара та Ікарді вже збиралися розлучатися після того, як футболіста звинуватили в зраді, але незабаром пара помирилася.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK