Легенда Ліверпуля: Рабйо не стане посиленням для Манчестер Юнайтед

Він вважає, що гравцеві нічого робити в Англії, раз він провалився в Італії.
2022 г., 9 серпня, 10:39
Грем Сунес та Адрієн Рабйо / Getty Images
Грем Сунес та Адрієн Рабйо / Getty Images

Так і не зумівши отримати Френкі де Йонга Манчестер Юнайтед переключився на іншу ціль, якою, раптово для багатьох, став півзахисник Ювентуса Адрієн Рабйо.

Однак французький хавбек не вражає легендарного півзахисника Ліверпуля Грема Сунеса.

"Він був у ПСЖ, у нього закінчився контракт і він перейшов до Ювентуса. Там він нічого не показав, — цитує Сунеса talkSPORT. "Я не впевнений, що це буде посиленням того, що в них уже є".

"Бентежить те, що якщо ви вирішили підписати його тільки зараз, він не був вашим першим вибором. Можливо, другий, але не перший. Залишилося 24 дні, поки (трансферне) вікно не закриється, одна гра програна - я думаю, це така реакція на те, що сталося. Ось коли ви робите помилки".

Хоча він визнав, що сучасна гра сильно відрізняється від його епохи, Сунес вважає, що якщо у Рабйо були проблеми в Серії А, то, швидше за все, у нього будуть проблеми і в Прем'єр-лізі.

"Побачимо, чи зможе він впоратися з інтенсивністю нашої гри. Він пішов у Ювентус і не блищав там. Італійський футбол для півзахисника трохи простіший, ніж англійський".

"Це дрібниця, я не кажу, що зараз це так. Тоді вас не турбували, і ви могли підняти голову і робити паси. Я знаю, що це змінилося, вони трохи сильніше пресингують на полі, але не всі".

У Адрієна Рабйо залишився лише рік за чинним контрактом з Ювентусом. Згідно з Трансфермарктом його нинішня вартість дорівнює 17 мільйонам євро.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK