Анчелотті: Реал боротиметься за кожен трофей, але виграти всі шість буде непросто

Тренер мадридського клубу висловився про матч за Суперкубок УЄФА і майбутній сезон.
2022 г., 10 серпня, 11:28
Карло Анчелотті / Getty Images
Карло Анчелотті / Getty Images

Головний тренер Реала Карло Анчелотті поділився думками щодо майбутньої зустрічі з франкфуртським Айнтрахтом у матчі за Суперкубок УЄФА.

Поєдинок відбудеться у середу, 10 серпня, на Олімпійському стадіоні у Гельсінкі (Фінляндія) та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

"Ми раді, що гратимемо у Фінляндії. Ця збірна чудово виступила на останньому Євро-2020. Приємно отримувати увагу та підтримку місцевих любителів футболу. Знаємо, що на матчі буде багато вболівальників із Франкфурту, але, враховуючи, що всі вони будуть одягнені у біле, ми можемо собі уявити, що всі вони вболівають за нас.

Читайте також: Блохін, Коноплянка і ще 30 найкращих бомбардирів Суперкубку УЄФА

Чи був минулий сезон найуспішнішим у моїй кар'єрі? Напевно, так. Мені ніколи раніше не вдавалося виграти чемпіонат країни та Лігу чемпіонів в один сезон. Важливу роль відіграли мої гравці, їхня майстерність, бійцівський дух, ставлення до справи та ентузіазм. Саме завдяки цим якостям ми виграли Лігу чемпіонів та отримали право брати участь у цьому матчі.

Ми боротимемося за кожний трофей. У цьому немає жодних сумнівів, але виграти всі шість буде непросто. Ніхто не знає, чи зможемо ми досягти цієї мети, але команда у нас краща, ніж минулого сезону, і я вірю у своїх гравців", - наводить слова Анчелотті офіційний сайт УЄФА.

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу за Суперкубок УЄФА Реал - Айнтрахт.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK