Гол Вернера не допоміг РБ Лейпцигу у меншості перемогти Кельн

Вилучення Домініка Собослаї відіграло свою роль в остаточному результаті поєдинку.
2022 г., 13 серпня, 18:59
Вилучення Собослаї / Getty Images
Вилучення Собослаї / Getty Images

У суботу, 13 серпня, на Ред Булл Арені в рамках другого туру німецької Бундесліги відбувся матч між РБ Лейпцигом та Кельном, який завершився результативною нічиєю 2:2.

Це була гра імені Тімо Вернера, який повернувся до рідної гавані після двох років блукань у лондонському Челсі. І в першій же появі 26-річний німець відзначився голом, вивівши свою команду вперед.

Але раділи "бики" недовго: вже через чотири хвилини Флоріан Діц відновив паритет. А на перерву команди пішли не у рівних складах. За свій підкат Домінік Собослаї отримав від головного арбітра пряму червону, залишивши команду Доменіко Тедеско у меншості.

Це її не збентежило, адже після відпочинку Крістофер Нкунку знову повернув перевагу своїй команді.

Але мінус один гравець це завжди означає більше витрачених сил. Це і далося взнаки на Йошка Гвардіолі, який за 20 хвилин до кінця зустрічі відзначився автоголом, позбавивши РБ Лейпциг перемоги.

РБ Лейпциг - Кельн 2:2
Голи: Вернер, 36, Нкунку, 56 - Діц, 40, Гвардіол, 72 (аг).

РБ Лейпциг: Гулачі - Сімакан, Орбан, Хальстенберг (Гвардіол, 46) - Рамос (Кампль, 46), Хенріхс, Раум - Ольмо (Айдара, 87), Собослаї - Вернер (Сілва, 67), Нкунку.

Кельн: Швабе - Ехізібу (Шміц, 62), Кіліан, Губерс, Гектор - Мартель (Дуда, 62), Скіри, Тільманн (Майна, 62), Любічіч (Лемперле, 73), Кайнц - Діц (Адамян, 73).

Попередження: Хенріхс - Тільманн, Губерс, Адамян, Кайнц.

Вилучення: Собослаї (пряма червона).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK