Манчестер Юнайтед на виїзді був ганебно розгромлений Брентфордом

Вже зі старту сезону манкуніанці знову почали "радувати" своїх шанувальників "блискучими" грою та результатами.
2022 г., 13 серпня, 21:48
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

У суботу, 13 серпня, на стадіоні Брентфорд Комм'юніті пройшов матч другого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Брентфорд не по-господарськи обійшовся з Манчестер Юнайтед. Команда Еріка тен Хага була знищена 0:4.

Усе найцікавіше для фанатів 19 із 20 клубів АПЛ сталося ще у першому таймі. Колишній гравець "бджіл" Крістіан Еріксен втратив м'яч у середині поля, далі була передача на Джоша Дасілву, у якого відверто не вийшов удар - але це не збентежило Давида Де Хеа, внаслідок чого він не зміг зловити м'яч - 1:0.

Через вісім хвилин фанати могли бачити найвеличніший розіграш удару від воріт. Де Хеа віддав пас на Еріксена, що вбігав у власний штрафний майданчик, навколо якого виявилося відразу три футболісти Бретнфорда. Матіас Єнсен не пошкодував свого співвітчизника, незворушно відібрав у нього м'яч і спокійно розвів воротаря та м'яч по кутках.

У цей момент фанати МЮ, які знову протестували проти власників клубу, могли подумати, що вони вже бачили таке тиждень тому у грі проти Брайтона. Але, як виявилося, ні.

У середині першої половини господарі заробили право на кутовий, який (як дивно) теж закінчився голом - Бен Мі виявився найспритнішим за всіх і ударом головою довів рахунок до розгромного.

А за п'ять хвилин Бріан Мбемо вказав гравцям Юнайтед, де зараз їхнє місце. Підопічні Томаса Франка втекли в контратаку, в якій французький нападник влучним ударом у лівий кут воріт Де Хеа встановив остаточний рахунок цього знущання.

У перерві тен Хаг зробив потрійну заміну, яка дозволила його команді не дати Брентфорду забити вп'яте. Хоча варто відзначити, що після такої продуктивної першої половини вони не надто й прагнули забити ще.

Могло здатися, що минулий сезон і не закінчувався, але ні, тренер уже інший, з'явилися новачки. Ось тільки це вплинуло на загальну ситуацію в команді зовсім ніяким чином.

1:6 у перших двох матчах – старт "мрії" для Еріка тен Хага. Здоров'я йому та вболівальникам манкуніанців - воно їм ще знадобиться, тому що в наступному турі на МЮ чекає домашня гра з Ліверпулем.

Команді Томаса Франка, як і самому датському фахівцю, можна лише поаплодувати. Всі гравці чудово скористалися своїми шансами, які були так люб'язно надані. Фанати Брентфорда ой як не скоро забудуть такий тріумф своїх улюбленців.

Брентфорд - Манчестер Юнайтед 4:0
Голи: Дасілва, 10, Єнсен, 18, Мі, 30, Мбемо, 35.

Брентфорд: Райя - Хікі (Бех Соренсен, 80), Янссон, Мі, Генрі - Расмуссен, Норгорд (Оньєка, 80), Єнсен (Баптіст, 74) - Мбемо (Вісса, 73), Тоуні, Дасілва (Янельт, 62).

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот, Магвайр, Мартінес (Варан, 48), Шоу (Маласія, 46) - Еріксен (ван де Бек, 88), Фред (МакТоміней, 46), Фернандеш - Санчо (Еланга, 60), Роналду, Решфорд.

Попередження: Магвайр, МакТоміней, Решфорд, Фернандеш.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK