Аспілікуета: Челсі - мій дім, я ніколи не приймав егоїстичного рішення піти

Іспанець спростував заяву про те, що він хотів покинути команду.
2022 г., 14 серпня, 16:36
Сезар Аспілікуета / Getty Images
Сезар Аспілікуета / Getty Images

На тлі зміни власника лондонського Челсі команду міг покинути її капітан Сезар Аспілікуета. Іспанця пов'язували з переходом до Барселони - навіть повідомлялося, що він сказав керівництву клуба про бажання піти.

В інтерв'ю Sky Sports 32-річний захисник, який провів у складі "синіх" десять років, заявив, що він не збирається йти.

"Я завжди, з самого першого дня, залишався відданим клубу", - сказав Аспілікуета, говорячи про довгий період "невизначеності". "Це мій дім, і я ніколи не приймав егоїстичного рішення (піти)".

Читайте також: Челсі готовий підписати двох футболістів Барселони

"Після клубного чемпіонату світу я поділився своїми почуттями (про відхід), це ніколи не було рішенням про терміни контракту або заробітну плату. Я висловив свої почуття, а потім все змінилося з власниками і санкціями".

"Я впорався з ситуацією по-своєму. У нас (з новим власником) були чесні розмови, і я дійсно пишаюся тим, що є капітаном Челсі, і я з нетерпінням чекаю наступних років. Я вирішив, що для всіх буде краще, якщо я залишусь".

Сезар Аспілікуета приєднався до Челсі влітку 2012 року, перейшовши з французького Марселя за 8,8 мільйона євро. За десять років у клубі він взяв участь у 475 поєдинках, записавши на свій рахунок 17 голів, 55 асистів та безліч трофеїв.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Челсі АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK