Батистута: Мета Мессі – стати найкращим у світі назавжди, це рухає їм

Аргентинець висловився про успіхи свого співвітчизника.
2022 г., 15 серпня, 20:30
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Колишній гравець Фіорентини Габріель Батістута поділився думкою про гру нападаючого ПСЖ Ліонеля Мессі.

"Я не грав до 40 років, тому що мені не дозволили кісточки, але я розумію його менталітет. Схоже, що він може грати до 40, то навіщо зупинятися? Ми всі граємо, тому що у нас є мета, і його мета – стати  найкращим у світі... назавжди... І це рухає їм.

І я вважаю, він гратиме доти, доки його не виженуть стусанами. Я не бачу передумов, щоб вона пішла. Так, настане момент, коли тіло більше не дасть тобі спокою, але якщо говорити про менталітет, то він і Кріштіану Роналду, вони... ось чому вони відрізняються від інших.

Читайте також: Мессі вперше за 17 років не потрапив у номінанти на Золотий М'яч

Зараз майстерність Мессі не має ніхто. Кріштіану перевершив решту дякую своєму менталітету, тому що він грає, грає, багато хто грає, як Кріштіану, але в нього є голова, у нього є своє его. У всіх нас є его, у вас є своє его, у мене є своє. Той, хто не має його, нічого не робить.

У Дієго Марадони було его, і в Пеле, звичайно, теж. Це хлопці, які зібрали все докупи: фізичні кондиції, здібності, характер, амбіції, его і виділилися. Багато людей тренуються так само чи навіть більше, але їх не підштовхує різна мотивація.

Мессі добре гратиме на цьому чемпіонаті світу, і не тому, що він може стати його останнім, а тому що він напевно хотів виграти і попередні, але тепер у нього хороша команда", – сказав Батістута в інтерв'ю La Nacion.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK