Два клуби АПЛ претендують на конкурента Яремчука за позицією у Бенфіці

Його продаж може допомогти українцеві отримати більше ігрового часу.
2022 г., 16 серпня, 17:59
Гонсалу Рамуш / Getty Images
Гонсалу Рамуш / Getty Images

Після того, як Бенфіка продала Дарвіна Нуньєса до Ліверпуля, здавалося, що Роман Яремчук отримає більше ігрового часу. Однак у новому сезоні український форвард хоч і взяв участь у всіх чотирьох матчах "орлів", але сумарно зіграв лише 107 хвилин.

Можливо, потенційний продаж Гонсалу Рамуша, якого хочуть підписати Саутгемптон та Вулвергемптон, виправить ситуацію на краще.

"Я можу сказати вам, що (представник) Саутгемптона був у Данії, коли Бенфіка грала проти Мітьюлланда в Лізі чемпіонів", - цитує португальського журналіста Педро Сепульведу Sky Sports. "Він зустрічався зі спортивним директором Руї Коштою, щоб дізнатися ціну гравця і дізнатися умови для укладання цієї угоди".

"Вулвергемптон теж хоче цього гравця, і кілька тижнів тому він зробив пропозицію Бенфіці - оренда за 5 мільйонів євро із зобов'язанням викупу за 30 мільйонів".

Читайте також: Матч Динамо - Бенфіка обслужить знайомий українським клубам німецький арбітр

"Я також можу повідомити, що тренер "вовків" Бруну Лаже вже зателефонував Рамушу, щоб дізнатися, чи хоче він приєднатися до нього, тому що вони вже працювали разом, і Лаже сказав Рамушу, що хоче бачити його в Англії".

У сезоні-2021/22 Гонсалу Рамуш зіграв 46 матчів, у яких відзначився 8 голами та 4 результативними передачами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK