Тренер Бенфіки - про матч з Динамо: Чекаємо на зустріч з максимально вмотивованим суперником

Рогер Шмідт висловився про майбутнє протистояння.
2022 г., 16 серпня, 22:13
Рогер Шмідт
Рогер Шмідт

Наставник лісабонської Бенфіки Рогер Шмідт прокоментував майбутню гру з київським Динамо в рамках плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

За словами німецького фахівця, він чекає відкритої гри з хорошим і мотивованим суперником.

"Це Ліга чемпіонів, тому ми очікуємо на зустріч із максимально вмотивованим суперником, який віддасть усе, щоб пробитися до групового етапу. Так само, як і ми.

Динамо – дуже хороша команда. Як ми побачили раніше, у матчах-відповідях із «Фенербахче» та «Штурмом» їм не було легко, але в обох випадках кияни проходили далі. Це говорить про те, що Динамо має якість, ментальність і хорошу фізичну підготовку.

Вони повинні будуть замінити Сидорчука та Гармаша, які пропускають матч, але, гадаю, знайдуть оптимальне рішення. «Динамо» може використовувати гнучку тактику – іноді вони грають від оборони, іноді – в атакувальний футбол. Тому я чекаю на відкриту гру та хорошого суперника.

Також Шмідт розповів про фізичний стан Давида Нереса та вплив на підготовку до матчу того факту, що Динамо ще не стартувало в чемпіонаті.

"Так, він повернувся і в останні дні тренувався з командою. Нерес готовий на всі сто відсотків.

Динамо вже провело чотири матчі у кваліфікації Ліги чемпіонів, тож у нас є уявлення про цю команду. Крім того, Бенфіка вже зустрічалася з Динамо минулого сезону, і кияни не зазнали великих змін за цей час. Я вважаю, що ми підготувалися настільки добре, наскільки це можливо. Ключ до успіху – це наша гра. Ми повинні вірити в себе та провести тактично мудру гру, зробивши поправку на опонента, якого ми поважаємо”.

Головний тренер "орлів" розповів, чи має його команда переваги над киянами.

"Важко сказати. Вважаю, що обидві команди гідні виступати в Лізі чемпіонів, але таку можливість отримає лише один із нас. І ми хочемо бути цією командою. Ситуація зрозуміла - ми повинні продемонструвати у найближчих двох матчах, що ми сильніші", - заявив Шмідт.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK