"Подивися, який я страшний": К'єлліні розповів, як футбол допоміг йому з жінками

Італієць досить жорстко пройшовся собою, описуючи свою зовнішність.
2022 г., 20 серпня, 16:52
Джорджо К'єлліні / Daily Star
Джорджо К'єлліні / Daily Star

Джорджо К'єлліні — один із найкращих захисників в історії футболу. І, будучи успішним футболістом, він отримав від цього чимало вигоди.

У свої 38 років він вирішив перебратися за океан в гранд МЛС Лос-Анджелес, де тепер грає в одній команді з Гаретом Бейлом і Карлосом Велою. Але хоча майстер-класи з оборони від К'єлліні були настільки ж граціозні, як і сильні, він визнає, що це може бути одним з небагатьох прекрасних аспектів у ньому самому.

Читайте також: Аталанта може підписати автора гола у ворота Динамо

Прийшовши на подкаст, його запитали, чи допоміг футбол йому досягти успіху з жінками. Відповідь італійця виявилася досить-таки відвертою.

"Подивися на мене. Подивися, який я потворний... так", - цитує Джорджо Daily Star.

К'єлліні вже не вперше називає себе некрасивим - раніше він також називав себе "гидким каченям", коли в юності проходив через футбольні команди різного віку.

"Я ніколи не був кращим у своїй віковій групі", — сказав центральний захисник у 2017 році". "Я був як Гидке каченя: на вигляд я некрасивий, але я завжди вдосконалююсь. Це моя найкраща навичка. Мені 33 роки, але в мене найкращий сезон. Немає жодного секрету; тільки пристрасть та робота".

Незважаючи ні на що, Джорджо К'єлліні має чудову та успішну кар'єру, дев'ять разів вигравши Серію А, по п'ять разів ставши володарем кубка та Суперкубка Італії, також перемігши у складі збірної Італії на чемпіонаті Європи 2020 року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK