Тролінг зарахований: один із найкращих форвардів АПЛ розбив машину одноклубнику і оригінально повідомив того про інцидент

Александар Мітрович запалює в новому сезоні чемпіонату Англії.
2022 г., 22 серпня, 12:07
Александар Мітрович / Getty Images
Александар Мітрович / Getty Images

У рамках третього туру чемпіонату Англії Фулгем зумів здобути першу перемогу після повернення до еліти, обігравши Брентфорд (3:2).

Одним із героїв зустрічі став нападник "дачників" Александар Мітрович, який відзначився переможним голом на 90-й хвилині, завдавши потужного удару головою.

Мало хто знає, проте під час підготовки до дербі сербський форвард став героєм тролінгу. На тренуванні Мітрович своїм ударом розбив машину партнерові Тому Керні.

"Це правда, що я розбив йому вікно в машині. Його автомобіль був за воротами, коли ми закінчували тренування. Я промахнувся, м'яч перелетів паркан, а того дня було жарко, тож у результаті розбите скло", - зазначав 27-річний серб.

Читайте також: "Поглянь ближче": Гаряча модель опублікувала цікаве листування з Неймаром

Примітно, що Мітрович повідомив Керні про наслідок промаху дуже оригінально. Форвард сфотографувався на тлі побитого лобового скла та відправив фотографію до чату команди.

"Схоже, він справді почувається винним, чи не так?", - сказав Керні.

Зазначимо, що в нинішньому сезоні Мітрович іде у лідерах бомбардирських перегонів, маючи три голи у трьох іграх. Фулгем розташовується на сьомому місці з 5 очками.

Раніше повідомлялося, що травмований Ібрагімович похвалився відпочинком на розкішній яхті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK