Манчестер Юнайтед обіграв Ліверпуль, перервавши невдалу серію

"Червоні дияволи" завоювали свої перші очки у новому сезоні і зробили це у надпринциповій грі.
2022 г., 23 серпня, 00:13
Маркус Решфорд / Getty Images
Маркус Решфорд / Getty Images

У понеділок, 22 серпня, на Олд Траффорд відбувся останній матч третього туру АПЛ між Манчестер Юнайтед та Ліверпулем. Зустріч завершилася перемогою господарів із рахунком 2:1.

Враховуючи те, що обидва колективи, відверто кажучи, провалили старт сезону, команди мали намір виправити це непорозуміння. Найкраще з цим впоралися манкуніанці, які від початку поєдинку кинулися в атаку.

Читайте також: "Новий диявол": Манчестер Юнайтед представив Каземіро на Олд Траффорд

У гостей мало що виходило, і як підсумок – жодного удару у площину воріт Давида Де Хеа за першу половину гри. А ось МЮ свій гол забив, ще й як! Після кількох послідовних передач м'яч дійшов до Джейдона Санчо, який усередині штрафного майданчика накрутив захисника та Аліссона, після чого відправив м'яч у порожній кут воріт.

Ліверпуль міг зрівняти рахунок, але навіть не своїми зусиллями: Бруно Фернандеш намагався вибити м'яч після подачі, але послав його у власні ворота. На його щастя, на шляху м'яча опинився Лісандро Мартінес.

Після перерви команда Юргена Клоппа побігла вперед, сподіваючись зрівняти рахунок, але й цього разу все сталося навпаки. Антоні Марсьяль, який вийшов після перерви, встиг віддати передачу на хід Маркусу Решфорду, який завдяки Джо Гомесу уникнув офсайду, вийшов віч-на-віч з Аліссоном і переграв бразильця.

Що ближче наближався кінець матчу, то більше ініціативи переходило до мерсисайдців. І вони все ж таки змогли відіграти один м'яч зусиллями Мохамеда Салаха, який першим опинився на добиванні.

Фернандеш як міг тягнув час, не віддаючи після голу м'яч суперникам - і це при жовтій картці, що вже була.

Але, як виявилося, це був максимум, на який Ліверпуль міг цього дня розраховувати. За результатами поєдинку він впав на 16-те місце із двома очками. Манчестер Юнайтед трохи покращив свою позицію, вибравшись із дна турнірної таблиці прямо на 14-й рядок.

У наступному турі МЮ вирушить у гості до Саутгемптона, а Ліверпуль прийматиме на своєму полі Борнмут.

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль 2:1
Голи: Санчо, 16, Решфорд, 53 - Салах, 81.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот (Ван-Біссака, 86), Варан, Мартінес, Маласія - Еріксен (ван де Бек, 86), МакТоміней, Еланга (Марсьяль, 46), Фернандеш, Санчо (Фред, 71) - Решфорд (Роналду, 86).

Ліверпуль: Аліссон - Александер-Арнольд, Гомес, Ван Дейк, Робертсон (Цимікас, 85) - Мілнер (Карвальйо, 73), Хендерсон (Фабіньйо, 59), Елліотт - Салах, Фірмино, Діас.

Попередження: Варан, Далот, Фернандеш - Александер-Арнольд.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK