Схопив за промежину і показав непристойний жест: нові відомості у справі гравця Ман Сіті

Через всі звинувачення Бенжамену Менді світить довічне ув'язнення.
2022 г., 23 серпня, 23:09
Бенжамен Менді / Getty Images
Бенжамен Менді / Getty Images

Триває суд над лівим захисником Манчестер Сіті Бенжаменом Менді. Суд заслухав ще одну жертву, 28-річну жінку, яка стверджує, що він зґвалтував її. Жертва повідомила Королівському суду Честера, що 28-річний гравець схопив її за промежину, після чого продемонстрував жест орального сексу.

"Він начебто просто схопив мене за піхву, і я відразу ж зупинилася і подумала: "Що щойно сталося?", - цитує жертву Sky Sports. "Я була просто в шоці. Думаю, я була просто приголомшена цим, тому що я не одразу зрозуміла, що щойно сталося”.

Суд також дізнався, що вона відразу пішла у ванну, щоб покурити зі своєю подругою, але виявила, що двері замкнені. Жінка сказала, що її подруга покликала когось, щоб відчинити двері, а прийшов Менді.

"Я пішла у ванну, і ми виявилися обличчям один до одного… і він як би жестом запропонував мені зайнятися оральним сексом. Я обернулася, а потім увійшла моя подруга, і я розповіла їй, що сталося. Вона була просто шокована, як і я ".

Пізніше вона пояснила, що: "Він показав жест, ніби лизав нас, висунув язик, ніби лизав мене. Я просто була в шоці".

Вона та її подруга подумували покинути вечірку, але вирішили залишитися, бо були "у стані алкогольного сп'яніння". Пізніше, коли жінка пішла до басейну з іншими гостями вечірки, вона сказала, що "намагалася триматися на відстані" від Менді, але заявила, що він знову підійшов до неї.

Читайте також: Нове кохання: Захисника Манчестер Сіті помітили з сексапільною танцівницею кабаре

"Він підійшов прямо до мого обличчя і сказав: "Ти виглядаєш краще, коли посміхаєшся".

Футболіст запитав, чому вона сердиться, на що вона відповіла, що "через те, як ти доторкнувся до мене" або "через те, що ти зробив".

Жінка стверджувала, що він почав вибачатися, перш ніж "відбити" кулаком по її кулаку, щоб згладити ситуацію.

Бенжамен Менді заперечує одне звинувачення у сексуальному насильстві. Він також заперечує вісім пунктів звинувачення у зґвалтуванні та один пункт звинувачення у спробі зґвалтування шести інших молодих жінок. Гравець та його співобвинувачений заявляють, що якщо секс і був, то за взаємною згодою.

Долю Менді вирішуватиме суд присяжних. Marca зазначає, що у складі групи— вісім чоловіків та шість жінок. Йому загрожує тяжке покарання у вигляді довічного тюремного терміну. Однак усе може дійти до обмеженого позбавлення волі від 5 до 20 років залежно від того, скільки випадків буде доведено.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK