Роджерс розповів, чим відрізняються ситуації продажу Магвайра та Фофана

Через свою неналежну поведінку Веслі Фофана тренується з молодіжним складом і не братиме участі у найближчих матчах.
2022 г., 25 серпня, 16:34
Гаррі Магвайр та Веслі Фофана / Getty Images
Гаррі Магвайр та Веслі Фофана / Getty Images

Челсі продовжує свої спроби викупити контракт центрбека Веслі Фофана, а Лестер у свою чергу продовжує відмовлятися від пропозицій. У наступному турі АПЛ ці дві команди мають зустрітися на Стемфорд Брідж, і головний тренер "лисів" Брендан Роджерс заявив, що француз не візьме участі в матчі.

"Він не буде доступним на цю гру - він тренувався з молодіжним складом", - цитує Роджерса Sky Sports. "Я сконцентрований на гравцях, які у нас є, і на команді, і я не можу втрачати енергію. Якщо щось буде зроблено, воно буде зроблено між клубами. А доки це не сталося, ми повинні працювати з тим, що є".

Фофана на матчі Лестер - Саутгемптон
Фофана на матчі Лестер - Саутгемптон

Все через те, що відбувається в голові у гравця, який не може сконцентруватися на грі, чого не було у випадку з Гаррі Магвайром, коли той у 2019 році переходив до Манчестера Юнайтед.

"Тоді все було по-іншому. Того літа я був в курсі, що цей трансфер може статися. На честь Гаррі, і я про це вже говорив, його поведінка і концентрація були фантастичними, і тоді він перейшов (у МЮ). Ситуації різні , але ми фокусуємося на нашій команді та гравцях, які доступні".

"Сподіваюся (з цього моменту і до кінця вікна будуть проведені якісь трансферні справи). Було б дуже добре, якби команда змогла це зробити, завжди важливо покращувати склад. Але доти, доки не відбудуться зміни, ми будемо працювати з тим, що маємо".

Нагадаємо, що остання пропозиція "пенсіонерів" щодо Веслі Фофана становила 60 мільйонів фунтів, проте Лестер відхилив і її.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK