Гол Фернандеша приніс Манчестер Юнайтед мінімальну перемогу над Саутгемптоном

Манкуніанці продовжують реабілітуватися після провального старту сезону.
2022 г., 27 серпня, 16:43
Бруно Фернандеш / Getty Images
Бруно Фернандеш / Getty Images

У суботу, 27 серпня, на Сент-Меріс Стедіум відбувся матч четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги між Саутгемптоном та Манчестер Юнайтед. Поєдинок завершився мінімальною перемогою гостей із рахунком 1:0.

Команди провели відносно рівну першу половину, з невеликою перевагою манкуніанців у володінні, проте до голу справа так і не дійшла.

Взяття воріт сталося вже після перерви. На 55-й хвилині Діогу Далот з правого флангу відправив м'яч у штрафну Сотона, де капітан Юнайтед Бруно Фернандеш ударом у дотик оформив своє перше взяття воріт цього сезону.

Після цього ініціатива перейшла у ноги підопічних Ральфа Хазенхюттля. В останні півгодини гри "святі" тримали в напрузі Давида Де Хеа, створивши достатню кількість моментів, однак свій гол вони так і не знайшли.

Читайте також: "Ми разом увійшли до історії": Трапп відмовився від переходу в Манчестер Юнайтед

Ерік тен Хаг, відмовившись від своїх ідей високого пресингу та короткого розіграшу, повернувшись до старих-добрих контратак, здобув свою другу перемогу поспіль на чолі Манчестер Юнайтед. Команда вже знаходиться у першій шістці – але тур тільки розпочався.

У наступному матчі "червоні дияволи" з'їздять у гості до Лестера, а Саутгемптон на своєму полі прийматиме лондонський Челсі.

Саутгемптон - Манчестер Юнайтед 0:1
Гол: Фернандеш, 55.

Саутгемптон: Базуну - Вокер-Пітерс, Белла-Кочап, Салісу, Дженепо (Перро, 89) - Ворд-Прауз, Лавія, Арібо (Лянко, 89), Ельюнуссі (С. Армстронг, 63), А. Армстронг (Мара, 77) - Адамс.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот, Варан, Мартінес, Маласія - МакТоміней, Еріксен (Фред, 90+2), Еланга (Каземіро, 80), Фернандеш, Санчо (Роналду, 68) - Решфорд.

Попередження: Далот, МакТоміней, Фред.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK