Недвед влаштував гарячі танці: віцепрезидент Ювентуса запалив в оточенні напівоголених красунь

Легендарний футболіст організував бурхливу вечірку напередодні свого 50-річного ювілею.
2022 г., 30 серпня, 14:15
Павел Недвед / Getty Images
Павел Недвед / Getty Images

У вівторок, 30 серпня, колишній півзахисник Лаціо, Ювентуса та збірної Чехії Павел Недвед, який нині обіймає посаду віцепрезидента туринського клубу, святкує своє 50-річчя.

Напередодні ювілею володар Золотого м'яча-2003 вирішив розважитись на повну, організувавши запальну вечірку, відео з якої згодом потрапило до Мережі.

Недвед був знятий в оточенні трьох красунь, які вже залишилися без частини одягу. При цьому представник керівництва Ювентуса під час танців, не соромлячись, відверто прихопив одну з дівчат за груди.

Також у Мережу злили відео вже після вечірки, де Недвед, очевидно, зовсім не в тверезому стані, похитуючись, іде нічним містом.

Варто зазначити, що зараз Недвед не обтяжений шлюбом. У 2019 році чех розійшовся зі своєю дружиною Іваною, з якою був разом із 1992 року. У пари є двоє дітей - Івана та Павел.

Потім Недвед зустрічався з дівчиною Луцією, яка на 23 роки молодша за нього, а в грудні 2021 року стало відомо, що він закрутив роман із відомою словацькою 49-річною співачкою Дарою Ролінс.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ювентус Павел Недвед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK