Бездоганні: Арсенал знову переміг, цього разу Астон Віллу

Мікель Артета та компанія продовжують свою переможну серію, не втрачаючи на шляху жодного очка.
2022 г., 31 серпня, 23:24
Арсенал / Getty Images
Арсенал / Getty Images

У середу, 31 серпня, у Лондоні на Емірейтс відбувся матч п'ятого туру АПЛ, у якому Арсенал приймав Астон Віллу.

У першому таймі знову відзначився новачок "канонірів" Габріель Жезус. Бразилець вже набрав 6 балів за системою "гол+пас" з початку сезону (3 голи, 3 асисти).

Віллани відновили паритет у другій половині поєдинку зусиллями Дугласа Луїса, який хвилиною раніше тільки з'явився на полі.

Але Стівен Джеррард і його хлопці раділи недовго, бо вже за три хвилини ще один Габріель, але цього разу Мартінеллі, відзначився у воротах Еміліано Мартінеса, принісши своїй команді перемогу.

Арсенал залишається єдиним колективом у чемпіонаті, який не втратив жодного очка за п'ять турів. Це дозволяє команді Мікеля Артети комфортно лідирувати, маючи 15 балів.

У наступному турі у лондонців буде складне випробування - виїзна гра з Манчестер Юнайтед. Астон Вілла ж на своєму полі прийматиме інший манчестерський клуб – Сіті.

Арсенал - Астон Вілла 2:1
Голи: Жезус, 30, Мартінеллі, 76 - Луїс, 74.

Арсенал: Рамсдейл - Вайт (Томіясу, 64), Саліба, Габріель, Тірні - Джака, Локонга, Сака (Холдінг, 88), Едегор (Сміт-Роу, 81), Мартінеллі - Жезус (Нкетіа, 88).

Астон Вілла: Мартінес - Кеш, Конса, Мінгс, Дінь - МакГінн (Луїс, 73), Камара (Інгс, 84), Ремзі - Бейлі, Воткінс, Буендія (Коутіньйо, 73).

Попередження: Едегор, Саліба - Ремзі, Конса, МакГінн.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK