Безгольове Мерсісайдське дербі: Евертон та Ліверпуль поділили очки

Команда Віталія Миколенка чотири матчі поспіль грає внічию - цього разу із принциповим суперником.
2022 г., 3 вересня, 16:31
Френк Лемпард та Юрген Клопп / Getty Images
Френк Лемпард та Юрген Клопп / Getty Images

У суботу, 3 вересня, на Гудісон Парк програму шостого туру Англійської Прем'єр-ліги відкривало Мерсісайдське дербі між Евертоном та Ліверпулем.

На жаль, уболівальники стали свідками всього одного гола, та й його скасували через офсайд - не пощастило новачкові "ірисок" Конору Коуді.

Незважаючи на загальну перевагу у грі, підопічні Юргена Клоппа так і не змогли пробити Джордана Пікофрда, який, як і його візаві Аліссон, був бездоганним.

Ліверпуль піднявся на шосте місце, але цілком можливо, що за підсумками туру він виявиться нижчим. Та сама ситуація і з Евертоном, який посідає 14-те місце.

Читайте також: Ліверпуль оголосив про оренду хавбека Ювентуса

У наступному турі "червоні" на своєму полі прийматимуть Вулвергемптон, а "іриски" поїдуть до Лондона на матч проти Арсеналу.

Евертон - Ліверпуль 0:0

Евертон: Пікфорд - Паттерсон, Коуді, Тарковські, Миколенко - Девіс (Гуйє, 61), Онана, Івобі - Гордон (Макніл, 82), Мопе, Грей.

Ліверпуль: Аліссон - Александер-Арнольд (Мілнер, 59), Гомес, Ван Дейк, Цімікас (Робертсон, 59) - Елліотт (Матіп, 80), Фабіньйо, Карвальйо (Фірміно, 46) - Салах, Нуньєс (Жота, 80), Діас.

Попередження: Онана, Пікфорд - Ван Дейк, Фабіньйо.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK