Севілья в меншості ледь не втратила перемогу над Еспаньйолом

Навіть гола екс-гравця Барселони забракло "папуг" для позитивного результату.
2022 г., 10 вересня, 19:48
Севілья / Getty Images
Севілья / Getty Images

У суботу, 10 вересня, на RCDE Стедіум відбувся матч п'ятого туру іспанської Ла Ліги між Еспаньйолом та Севільєю. Зустріч видалася дуже видовищною, насиченою на голи та події, що призвели до перемоги гостей з рахунком 3:2.

Андалусійці дуже швидко вийшли вперед - вже на першій хвилині Ерік Ламела скористався передачею Хосе Кармони, який, зрештою, стане найкращим гравцем поєдинку.

У першій половині Кармона відзначиться самостійно, після чого оформить дубль під завісу тайму. Але останнє слово у першій 45-хвилинці було за господарями – Хоселу реалізував пенальті.

Читайте також: Баварія через пенальті у доданий час втратила перемогу над Штутгартом

Після перерви Еспаньйол продовжив атакувати, що дозволило йому скоротити відставання до мінімуму. Це постарався колишній форвард Барселони Мартін Брейтвейт – на рахунку датчанина вже два голи за нову команду.

За шість хвилин до кінця основного часу Ерік Ламела отримав повторне попередження, за що його вилучили з поля, проте господарі не зуміли скористатися наданою можливістю врятувати для себе матч.

Еспаньйол - Севілья 2:3
Голи: Хоселу, 45+4 (пен.), Брейтвейт, 62 - Ламела, 1, Кармона, 26, 45.

Еспаньйол: Фернандез - Жіль (Санчез, 76 (Ель-Хілалі, 88)), Гомес Сола, Кабрера, Оліван - Коста, Еспозіто (Гомес, 59), Пуадо (Меламед, 88), Дардер, Брейтвейт - Хоселу.

Севілья: Боно - Кармона (Навас, 73), Гудель, Салас (Рекік, 67), Акунья (Теллес, 46) - Фернандо, Жордан (Ракитич, 73), Іско, Торрес (Ньянзу, 67) - Ламела, Ен Несірі.

Попередження: Жіль, Хоселу, Кошта, Гомес - Ламела, Акунья, Фернандо.

Вилучення: Ламела (повторне попередження).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK