Тухель зробив першу заяву після звільнення з Челсі

Німець дуже засмучений рішенням керівництва клубу.
2022 г., 12 вересня, 07:36
Томас Тухель / Getty Images
Томас Тухель / Getty Images

Лондонський Челсі звільнив головного тренера команди Томаса Тухеля після поразки від Динамо Загреб (0:1) на старті Ліги чемпіонів.

Німецький фахівець за кілька днів після відставки висловився з приводу свого відходу. За словами Тухеля, він не хотів йти з лондонського клубу, адже почував себе в ньому чудово.

"Це одна з найважчих заяв, які мені колись доводилося писати. Я сподівався, що мені не доведеться робити це ще багато років. Я спустошений тим, що мій час у Челсі підійшов до кінця. Це клуб, де я відчував себе як вдома – як у професійному, так і в особистому плані. Дуже дякую всьому персоналу, гравцям та вболівальникам за те, що з самого початку привітно прийняли мене".

Читайте також: Г. Поттер та багаті пенсіонери: Історія нового головного тренера Челсі

Тухель заявив, що зберігатиме спогади про Челсі все життя.

"Гордість і радість, які я відчув, допомагаючи команді виграти Лігу чемпіонів та клубний чемпіонат світу, залишаться зі мною назавжди. Для мене велика честь бути частиною історії цього клубу, і спогади про останні 19 місяців завжди займатимуть особливе місце у моєму серці", - написав Тухель у Twitter.

Нагадаємо, Тухель очолював Челсі з січня 2021 року. За цей час він із клубом виграв Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи та клубний чемпіонат світу.

Зазначимо, що лондонський клуб уже на місце Тухеля призначив Грема Поттера, який раніше працював у Брайтоні.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Челсі Томас Тухель

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK