Власник Челсі запропонував створити Матч усіх зірок АПЛ - Клопп виступив проти

Наставнику Ліверпуля не сподобалася ідея американського бізнесмена.
2022 г., 14 вересня, 18:00
Юрген Клопп / Getty Images
Юрген Клопп / Getty Images

Тодд Боелі володіє лондонським Челсі менш як півроку, але вже встиг відзначитися кількома гучними подіями: прощання з Петром Чехом та Мариною Грановською, багатомільйонні витрати на трансферному ринку та недавнє звільнення Томаса Тухеля з наступним призначенням Грема Поттера.

Наступний гучний заголовок не довелося довго чекати. Американський бізнесмен запропонував для збільшення видовищності ліги створити Матч усіх зірок на кшталт НБА та НХЛ. Його ідея включала розподіл на дві команди: збірна гравців Півночі Англії проти збірної Півдня Англії.

Читайте також: Власник Челсі висловився про причини звільнення Тухеля

За Північ виступали б футболісти МЮ, Ман Сіті, Ліверпуля, Лідса, Ньюкасла, Вулвергемптона, Евертона, Астон Вілли, Ноттінгем Фореста та Лестера. За Південь грали б представники Арсеналу, Тоттенгема, Челсі, Брайтона, Брентфорда, Фулгема, Саутгемптона, Борнмута, Крістал Пелес і Вест Гема.

Команда Півночі
Команда Півночі

Команда Півдня
Команда Півдня

У цієї ідеї вже з'явився супротивник в особі Юргена Клоппа. Німецький фахівець натякнув, що не варто американізувати АПЛ подібними подіями.

"А він (Тодд Боелі) не довго чекав. Коли він знайде для цього дату, він може набрати мені", - цитує Клоппа Sky Sports. "Він забуває, що в американському спорті гравці мають 4-місячну перерву, тому вони досить щасливі, що можуть зайнятися чимось подібним. У футболі ж все зовсім по-іншому".

"Він також збирається запросити Гарлем Глобтроттерс (американська баскетбольна виставкова команда, яка у своїх виступах поєднує елементи спорту, театрального шоу та комедії)?".

Гарлем Глобтроттерс
Гарлем Глобтроттерс

"Я здивований питанням, так що, будь ласка, не судіть суворо мою відповідь, але, можливо, він може пояснити мені це в якийсь момент і знайти відповідну дату. Я не впевнений, що люди хочуть це побачити. Уявіть, гравці Юнайтед, Ліверпуля, Евертона, Ньюкасла все в одній команді, яка не є національною збірною, просто команда Півночі. Цікава гра".

"Всі лондонські хлопці разом. Арсенал, Тоттенгем. Чудово. Він серйозно це сказав? Цікаво".

Подібною ідеєю Тодд Боєлі має намір не лише привнести щось нове до чемпіонату Англії та підвищити до нього інтерес, але також збільшити його прибутковість. Цей варіант спрацював у США, але не факт, що подібне пройде в Європі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK