Фанати Манчестер Юнайтед розгорнули банер #GlazersOut на вершині гори Кіліманджаро

Шанувальники манкуніанців вивели протести проти власників клубу на абсолютно інший рівень.
2022 г., 14 вересня, 19:56
Фанати Манчестер Юнайтед / Manchester Evening News
Фанати Манчестер Юнайтед / Manchester Evening News

Починаючи з 2005 року, коли сімейство Глейзерів на кредитні кошти придбало Манчестер Юнайтед, повісивши на клуб сам кредит, відносини між ними та фанатами "червоних дияволів" були, м'яко кажучи, натягнутими.

Провівши майже десятиліття без титулу АПЛ, фанати знову активізувалися - перед кожним матчем команди вони проводять протести проти Глейзерів, заодно приходячи у символічних зелено-жовтих кольорах.

Читайте також: Манчестер Юнайтед оголосив заявку на сезон - до неї потрапив Грінвуд

Але тепер їхній протест вийшов на інший, більш високий рівень. Буквально. Декілька вболівальників Юнайтед, які піднялися на вершину гори Кіліманджаро в Танзанії, відправили власникам клубу зухвале послання з найвищої точки континенту, передає Manchester Evening News.

"Життєве досягнення - сходження на Кіліманджаро в Танзанії, найвищу гору, що окремо стоїть, у світі - велике послання Манчестер Юнайтед".

Шанувальники "червоних" все частіше закликають сім'ю Глейзерів продати клуб через невдоволення їхньою діяльністю. Прихильники протестів обіцяють продовжувати доти, доки Глейзери не залишать Манчестер Юнайтед.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK