Мартінес: Я обрав Манчестер Юнайтед, бо це найкращий клуб у світі

Аргентинець розповів про зв'язок із фанатами та про новий етап своєї кар'єри.
2022 г., 16 вересня, 16:58
Лісандро Мартінес / https://www.instagram.com/lisandromartinezzz/
Лісандро Мартінес / https://www.instagram.com/lisandromartinezzz/

Манчестер Юнайтед на виїзді досить безпроблемно обіграв молдавський Шериф із рахунком 2:0 у матчі другого туру групового етапу Ліги Європи. У поєдинку взяв участь центрбек манкуніанців Лісандро Мартінес, котрий за короткий термін став улюбленцем фанатів.

Ось уже вкотре вони скандують: "Аргентина, Аргентина", що дуже подобається гравцеві.

"Я дуже цим пишаюся, я дуже радий відчувати цю любов вболівальників", — цитує Мартинеса The National News. "Дивно, що у кожній грі вони співають "Аргентина, Аргентина", тому що це моя країна. Я люблю свою країну, і коли вони так роблять, це викликає у мене сильні емоції".

Читайте також: Де Хеа був близьким до переходу в інший англійський клуб до трансферу в Манчестер Юнайтед

"Я обрав Манчестер Юнайтед, тому що це найкращий клуб у світі. Ось так. Це було так просто для мене. Це найкращий клуб у світі. У кожній грі відчувається підтримка фанів. Я завжди мріяв грати за цей клуб. Усі знають про Манчестер Юнайтед".

"Думаю, спочатку було трохи складно, але як і кожен крок, який мені доводилося робити у своїй кар'єрі, потрібно багато працювати, треба продовжувати йти. Зараз у нас все гаразд”.

Після провального старту сезону "червоні дияволи" видали 4-матчеву переможну серію в чемпіонаті. У першому турі Ліги Європи вони на своєму полі мінімально поступилися Реал Сосьєдаду через пенальті, який був призначений за гру рукою Мартінеса.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK