Саліхаміджич - про результати Баварії: Ми зобов'язані виграти наступний матч

Неприпустима гра команди змушує керівника клубу мотивувати її гравців до наступного поєдинку.
2022 г., 17 вересня, 20:25
Хасан Саліхаміджич / Getty Images
Хасан Саліхаміджич / Getty Images

Поразка мюнхенської Баварії в чемпіонаті Німеччини Аугсбургу ознаменувала не тільки кінець рекордної серії "ротен", а й явно тривалу кризу в команді. До цього матчу баварці тричі поспіль зіграли внічию, а тепер вони поступаються лідеру чемпіонату в особі дортмундської Боруссії трьома очками.

Спортивний директор клубу Хасан Саліхаміджич прокоментував гру своєї команди, закликавши всіх, хто бере участь у цьому, зібратися і виграти наступну гру.

"Ми грали так, як не виграють матч Бундесліги. Атмосфера не найкраща. Ми зобов'язані виграти наступну гру", - цитує Саліхаміджича Bayern & Germany.

"Ми не виграли в останніх чотирьох турах. Я трохи стурбований. Ми не реалізували кілька моментів і пропустили кілька моментів. Ми не зможемо перемагати в Бундеслізі подібним чином. У нас виникають проблеми з фізично сильними командами. Тепер у нас не може бути жодних виправдань, тепер нам потрібні перемоги".

У наступному турі на Баварію чекає складна домашня гра проти леверкузенського Байєра, який також страждає на старті сезону: лише одна перемога в семи матчах.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK