Маттеус: Не думаю, що Нагельсманн у небезпеці – нікому не дають такий контракт просто так

Легенда клубу також стала на захист тренера, у якого почався кризовий період у Мюнхені.
2022 г., 19 вересня, 16:06
Юліан Нагельсманн / Getty Images
Юліан Нагельсманн / Getty Images

Гнітючі результати мюнхенської Баварії в останніх чотирьох матчах чемпіонату Німеччини підняли галас навколо потенційного звільнення Юліана Нагельсманна з посади головного тренера.

У зв'язку з цим керівники "ротен" змушені постійно відповідати на питання про відставку 35-річного фахівця, заявляючи, що клуб йому повністю довіряє. Тепер черга дійшла до легенди баварців Лотара Маттеуса.

"Він, як і раніше, є підходящим тренером для Баварії. Приємно, що Олівер Кан підтримав його одразу після поразки в Аугсбурзі та катастрофічної серії з чотирьох безвиграшних ігор. Це було правильно і це саме те, що зараз потрібно Юліану від клубу". - цитує Маттеуса Bayern & Germany.

"Так, це, безумовно, найскладніший етап у молодій кар'єрі цього великого тренера, і я все ще вірю, що він все змінить і зробить правильні висновки. Я не чув нічого поганого чи негативного про Нагельсмана з оточення. Не думаю, що він втратив. роздягальню, що команда грає проти нього або що вони хочуть його позбутися".

"Я не вірю ні в те, що йому загрожує небезпека, ні в те, що, наприклад, обговорюється Томас Тухель. Нагельсманну не просто так дали п'ятирічний контракт, і за нього заплатили великі гроші. Це найтриваліший термін контракту, який тренер будь-коли отримував у Мюнхені, тому всі разом постараються вийти із цієї ситуації”.

Нагадаємо, що після поразки від Аугсбурга (0:1) Баварія відкотилася на п'яте місце, поступаючись п'ятьма очками лідерові в особі раптового Уніона.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK